Maak kennis met ons team

Roos Louer

Verloskundige

Aangenaam,

Mijn naam is Roos Louer en ik wil mij graag even voorstellen.

Ik ben geboren en getogen in Tilburg, Noord-Brabant. In 2018 ben ik afgestudeerd als Hbo-verpleegkundige, waarna ik na enige ervaring, verder ben gaan studeren om mijn droom te verwezenlijken: verloskundige worden.

Als kind was het mijn droom om voor moeders en hun (toekomstige) kersverse gezin te zorgen en die discipline om vrouwen en hun partners te mogen begeleiden in deze bijzondere periode is nooit weggegaan. Vol enthousiasme ben ik sinds augustus 2021 werkzaam als waarneemster binnen verloskundigenpraktijk Careforyou2.

In mijn vrije tijd teken ik, uit mij op een andere creatieve manier of kijk films. Daarbij besteed ik tijd aan vriendschappen en familie, die voor mij een belangrijke rol vervullen in het dagelijks leven. Ook persoonlijke aandacht naar onze cliënten en een hecht team is van belang voor een fijne werksfeer, dat wat onze praktijk te bieden heeft. Ik hoop jullie binnenkort te ontmoeten bij Careforyou2.

 

Lieve groet,

Roos

 
 

Manon Jacobs

Verloskundige

 

Jennifer van Erven

Verloskundige

Hallo allemaal,

Ik ben Jennifer, een nieuw gezicht bij Verloskundigenpraktijk Careforyou2. Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Ik heb een grote passie voor de verloskunde, die is ontstaan toen ik mijn eerste bevalling zag op mijn 11de. Ik wist het toen zeker, ik word verloskundige. Het begin van het leven is iets magisch en ik ben zo dankbaar dat ik mijn roeping heb gevonden hierin. Elke bevalling is uniek!

Naast verloskundige deel ik mijn enthousiasme voor het leven met nieuwe dingen ontdekken door te reizen, hiken en pionieren. Ik leef graag in het nu met mijn lieve man, familie en vrienden. Ik laad me op met een wandeling door de natuur.

Naast verloskunde, ben ik ook HypnoBirthing docent en coach en heb ik een eigen bedrijf genaamd MetJen. Voel je vrij om mij gerust meer te vragen en tot ziens????

Bert Ooijen

Verloskundige

Mijn naam is Bert Ooijen en ik ben sinds 2004 verloskundige na in een vroeger leven als verpleegkundige in het Amphia werkzaam geweest te zijn. Ik ben verloskunde gaan studeren omdat ik zelf graag verantwoordelijk wilde zijn voor de begeleiding van de zwangere en barende. Daar ligt mijn passie, daar ben ik denk ik goed in.
Ik vind het nog altijd heel bijzonder om zo’n lange tijd, vanaf ongeveer 6 weken zwangerschap tot ongeveer 6 weken na de geboorte van de baby deel uit te mogen maken van die unieke periode in het leven van de zwangere en partner. Daarbij ook de “geboorte” van een moeder en vader te mogen observeren is geweldig.
Maar juist als de zwangerschap niet loopt zoals gehoopt probeer ik een stapje extra te doen. Ik vind het heel belangrijk om dan steun en begeleiding te bieden om ook dit op een goede manier af te kunnen sluiten.
Het is altijd zorg op maat, je probeert samen met het stel te bepalen waar op dat moment behoefte aan is. En zonodig iedere keer aan te passen.
Ik wil graag werken in een klein hecht team met mensen met dezelfde passie voor verloskunde, daarom past een grote praktijk niet bij mij. Ik wil mijn cliënten kennen als persoon, niet als nummer.
Ik woon zelf in Rijen. Mijn hobbies zijn muziek luisteren met hele diverse smaak (U2, Nightwish en Enigma), maar kan ook erg genieten van het lezen van een spannend boek.

Verder houd ik me ook vooral bezig met het organisatorisch gedeelte van de praktijk.

Graag tot ziens in de praktijk.

 

Bert

Rivka van Egmond

Echoscopiste.

 Hallo allemaal,

Ik ben Rivka en ik ben vanaf september 2022 bij Careforyou2 echo’s maken.
Ik werk al 10 jaar als verloskundige en 8 jaar als echoscopiste. Ik heb ervoor gekozen om de verloskunde wat meer los te laten en me meer te richten op het maken van echo’s. Zo houd ik wel contact met de verloskunde én genoeg tijd over voor mijzelf en mijn gezin. Ik woon met mijn man en twee kids in Tilburg waar we heerlijk aan de Waterkant wonen.
Ik kijk ernaar uit om jullie te zien en jullie mooie kindjes in beeld te mogen brengen! Onlangs heb ik trouwens ook mijn eigen pretecho bureau geopend; EchoPret aan huis.

Groetjes, Rivka

Elly Oprins

Assistente

 Hallo allemaal,

Ik wil me even voorstellen. Ik ben Elly Oprins en woon al heel veel jaren samen met mijn man Ton in Gilze waar ik geboren, opgegroeid en gebleven ben. Samen hebben we 2 dochters, twee schoonzonen en zijn de trotse opa en oma van vier kleinkinderen nl. Finn, Sterre, Siem en Mila.
Een deel van onze vrije tijd brengen we graag met hen door bijvoorbeeld met leuke uitjes en natuurlijk zijn de dolle logeerpartijtjes bij oma en opa erg leuk. Ze wonen bij ons in de buurt, kunnen er dus makkelijk even naar toe. Daarom kunnen we vaak van ze genieten. Verder mag ik graag puzzelen, wandel ik veel en als ik dan nog tijd over heb, lees ik graag een boek. We gaan ook graag naar de bioscoop als er een mooie film draait.
Op 1 oktober 2005 ben ik gestart als praktijkassistente bij Het Klavertje, praktijk voor verloskunde. En daarna ben ik meegegaan om vanaf 1 februari 2016 als assistente te werken bij Verloskundigenpraktijk Careforyou2. Het feit dat deze gevestigd is in Gezondheidscentrum De Flair in Gilze is voor mij wel heel erg fijn, vertrouwd en erg dichtbij.
Ik ondersteun de verloskundigen bij een aantal taken, maar mijn werk bestaat ook uit administratieve werkzaamheden. Het telefonisch spreekuur is een onderdeel van mijn baan. Dit is vaak het eerste contact met een zwangere die zich aanmeldt in de praktijk. Ik vind dat erg leuk om te doen en mee te mogen maken.
Voordat ik als assistente aan het werk ben gegaan, heb ik ongeveer 20 jaar als kraamverzorgster gewerkt en heb dat altijd met veel plezier gedaan. Dus destijds was ik bij de bevalling en kraamperiode betrokken en nu tijdens de zwangerschap.
Naast mijn werk als praktijkassistente, werk ik ook een aantal uren voor de GGD als screeningmedewerkster. Dit betekent dat ik de hielprik en gehoorscreening bij de pasgeborene verricht. Op deze manier blijf ik wel betrokken bij zwangerschap en baby’s. Een hele fijne, bijzondere sfeer.
Ik werk met veel plezier bij de verloskundigenpraktijk en ik hoop dit nog vele jaren te mogen doen. Het is heel bijzonder om de zwangerschap van veel vrouwen een beetje mee te mogen maken.

Graag tot ziens op de praktijk.

Elly