Maak kennis met ons team

Bert Ooijen

Verloskundige

Mijn naam is Bert Ooijen en ben sinds 2004 afgestudeerd als verloskundige. Na mijn Havo-diploma heb ik in Breda de verpleegkunde-opleiding gedaan en daarna 19 jaar als gespecialiseerd verpleegkundige obstetrie / gynaecologie in het Amphia ziekenhuis gewerkt, waarvan de laatste 12 jaar op de verloskamers. Maar ik zag mezelf in de toekomst niet als verpleegkundige blijven werken, ik wilde meer. Ik wilde graag zelf verantwoordelijk zijn voor de begeleiding van de zwangere en barende. Ik merkte dat daar mijn passie lag. Ik ben na mijn opleiding tot verloskundige als maat in de maatschap bij het Klavertje komen werken. Op 1 februari eindigde de maatschap en kreeg ik de kans om de praktijk onder een andere naam en op een nieuwe locatie voor te zetten. De geboorte van Verloskundigenpraktijk Careforyou2 was een feit. Ik vind het heel bijzonder om vanaf het prille begin van de zwangerschap tot ongeveer 6 weken na de geboorte van het kind daarbij betrokken te mogen zijn en de ouders in die 9 maanden in hun rol te zien groeien. Hieraan probeer ik op mijn eigen manier een bijdrage te leveren. Een zwangerschap loopt en eindigt niet altijd zoals jullie en ik hadden gewenst, maar hoop dan altijd wel dat jullie met een goed gevoel terug kunnen kijken op de door ons gegeven ondersteuning, begeleiding en zorg. Ik sta daarbij zeker open voor feedback om die begeleiding en zorg te verbeteren.
Ik woon zelf in Rijen. Sinds een aantal jaren ben ik al opa, daar kan ik echt van genieten.
Ik hou van muziek luisteren, heb daarbij een hele diverse smaak, maar ben echt wel fan van U2, Nightwish en Enigma. Ook kan ik erg genieten van het lezen van een spannend boek. En het eropuit trekken met de motor is natuurlijk ook erg leuk.

Graag tot ziens in de praktijk.

Bert

Brechtje Geers

Verloskundige 

Ik ben Brechtje Geers, kom uit Breda en ik ben een gepassioneerde verloskundige.
Het werk als verloskundige is iedere dag weer uniek en bijzonder: het ontstaan van nieuw leven is en blijft iets magisch. Ik ben daarom dankbaar dat ik gedurende deze bijzondere periode aan jullie zijde mag staan en de begeleiding kan bieden bij de ontwikkeling en geboorte van jullie kindje. Ik vind het belangrijk dat jullie als aanstaande ouders hierbij in het middelpunt staan en dat er goed geluisterd wordt naar jullie wensen en behoeftes. Hierin bied ik een luisterend oor en ben ik meedenkend.Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en in de kraamweek! Tot snel!

Groetjes,

Brechtje Geers

 
 

Anne Abels

Verloskundige

Wat leuk dat jullie een bezoekje brengen aan onze website. Graag stel ik me aan jullie voor. Ik ben Anne Abels. Ik ben opgegroeid in Helmond en woon nu samen met mijn vriend in het gezellige Goirle. We trekken geregeld de natuur in voor mooie wandel- en fietsroutes. Ook ben ik een gezelschapsmens. Je vindt me vaak bij familie of vrienden. Vanaf jongs af aan wilde ik verloskundige worden. Je begeleidt mensen in het meest bijzondere moment van hun leven. Inmiddels heb ik al veel (toekomstige) ouders mogen begeleiden. De dankbaarheid die hier uit voortkomt geeft mij grote voldoening.
Kwaliteit van zorg staat voor mij voorop. Ik streef er na om jou / jullie op een zo aangenaam mogelijk manier te begeleiden gedurende de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Ik vind het daarbij belangrijk om zoveel mogelijk af te stemmen op wensen en behoeften en goede ondersteuning te bieden bij problemen of verlies. Het is jou / jullie moment!
Samen met mijn lieve collega’s hoop ik er voor te zorgen dat jij / jullie kunnen genieten van deze bijzondere en mooie tijd. Graag tot ziens in de praktijk.

Liefs,

Anne

 
 

Elly Oprins

Assistente

 

Hallo allemaal,Ik wil me even voorstellen.

 

Ik ben Elly Oprins en woon al heel veel jaren samen met mijn man Ton in Gilze waar ik geboren, opgegroeid en gebleven ben. Samen hebben we 2 dochters, twee schoonzonen en zijn de trotse opa en oma van vier kleinkinderen nl. Finn, Sterre, Siem en Mila.
Een deel van onze vrije tijd brengen we graag met hen door bijvoorbeeld met leuke uitjes en natuurlijk zijn de dolle logeerpartijtjes bij oma en opa erg leuk. Ze wonen bij ons in de buurt, kunnen er dus makkelijk even naar toe. Daarom kunnen we vaak van ze genieten. Verder mag ik graag puzzelen, wandel ik veel en als ik dan nog tijd over heb, lees ik graag een boek. We gaan ook graag naar de bioscoop als er een mooie film draait.
Op 1 oktober 2005 ben ik gestart als praktijkassistente bij Het Klavertje, praktijk voor verloskunde. En daarna ben ik meegegaan om vanaf 1 februari 2016 als assistente te werken bij Verloskundigenpraktijk Careforyou2. Het feit dat deze gevestigd is in Gezondheidscentrum De Flair in Gilze is voor mij wel heel erg fijn, vertrouwd en erg dichtbij.
Ik ondersteun de verloskundigen bij een aantal taken, maar mijn werk bestaat ook uit administratieve werkzaamheden. Het telefonisch spreekuur is een onderdeel van mijn baan. Dit is vaak het eerste contact met een zwangere die zich aanmeldt in de praktijk. Ik vind dat erg leuk om te doen en mee te mogen maken.
Voordat ik als assistente aan het werk ben gegaan, heb ik ongeveer 20 jaar als kraamverzorgster gewerkt en heb dat altijd met veel plezier gedaan. Dus destijds was ik bij de bevalling en kraamperiode betrokken en nu tijdens de zwangerschap.
Naast mijn werk als praktijkassistente, werk ik ook een aantal uren voor de GGD als screeningmedewerkster. Dit betekent dat ik de hielprik en gehoorscreening bij de pasgeborene verricht. Op deze manier blijf ik wel betrokken bij zwangerschap en baby’s. Een hele fijne, bijzondere sfeer.
Ik werk met veel plezier bij de verloskundigenpraktijk en ik hoop dit nog vele jaren te mogen doen. Het is heel bijzonder om de zwangerschap van veel vrouwen een beetje mee te mogen maken.

 

Graag tot ziens op de praktijk.

 

Elly

 

Manon Verspaandonk

Echoscopiste.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Manon Verspaandonk en ik woon samen met mijn man Bram en onze twee zoontjes Boet (2016) en Fos (2018) in Hilvarenbeek. In 2008 ben ik afgestudeerd als verloskundige en vrij snel daarna heb ik de opleiding tot basisechoscopiste gevolgd. Zo mooi om onderdeel te zijn de meest bijzondere periode in iemands leven! Na mijn afstuderen heb ik ongeveer zes jaar als verloskundige met Bert samengewerkt bij Het Klavertje, de toenmalige praktijk in Alphen, Gilze en omstreken. In de praktijk maakte ik destijds basisecho’s, maar omdat het ik het echoën erg leuk en interessant vond heb ik daarna de keuze gemaakt me te gaan specialiseren in de echoscopie in plaats van verder te gaan in de verloskunde. Naast het werken bij Careforyou2 ben ik ook te vinden in het ETZ te Tilburg, waar ik alle medische zwangerschapsecho’s verricht, waaronder de 20 weken echo.

Graag tot binnenkort op de praktijk.

Manon