Tijdens het zwangerschapsverlof van Anne worden de diensten en spreekuren overgenomen door Solange. Hieronder stelt zij zich aan jullie voor.
Mijn naam is Solange Govaerts en ik werk als verloskundige bij verloskundigenpraktijk Careforyou2. Inmiddels voor veel cliënten ben ik al een bekend gezicht omdat ik een inwerkperiode achter de rug heb zitten en hierdoor koppels al heb mogen begeleiden.
Nu ik alle ins- en outs van de praktijk weet en de cliënten goed heb leren kennen, is het tijd om zelfstandig aan de slag te gaan. Ik zal de periode van het verlof (t/m januari 2022) van onze collega Anne met alle liefde gaan vervullen. Mijn passie voor de verloskunde is begonnen toen ik als negen jarig meisje getuige heb mogen zijn van geboorte van mijn zusje. Ik wist het zeker: ik word verloskundige!
Mijn passie voor het vak is sinds die dag alleen maar groter geworden. Samen met mijn collega’s doe ik er alles aan om persoonlijke zorg te bieden aan jou/jullie. Careforyou2 is een kleine praktijk, waardoor wij de cliënten allemaal goed kennen. Je bent voor ons geen nummer maar we kennen jou bij naam. Hier hecht ik als verloskundige veel waarde aan. 💕
Ik geloof in het natuurlijke baringsproces en vertrouw op de intuïtie van de moeder! Jij bent de expert van jouw lichaam! Door goed naar jullie wensen en behoeften te luisteren, kan ik jullie goed ondersteunen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed. Ik sta voor prettige, veilige en kundige zorg. Maar sta ook altijd open voor een gezellig praatje!
Tot snel in de praktijk. Liefs, Solange Govaerts”