Bereikbaarheid

Over-ons

ons-team

bereikbaar

spreekuur

opleiding

 

Little-child-baby-toddler-sitting

Je013-5082773

Inderdaad, het bovengenoemde nummer 013-5082773 is het enige nummer wat je hoeft te onthouden.

Als je dit nummer belt, word je door een keuzemenu geleid.

Spoed !!!

Indien je belt omdat je een verloskundige wilt spreken of met spoed een verloskundige nodig hebt voor bijvoorbeeld je bevalling, kies je optie 1. De dienstdoende verloskundige zal je dan te woord staan. Indien deze even bezig is, kan hij/zij de telefoon niet opnemen. Spreek dan altijd in ieder geval duidelijk je naam en telefoonnummer in, je wordt zo snel mogelijk teruggebeld. En probeer het daarna nog een keer.
De verloskundige belt altijd met een anoniem nummer, dus neem dan de telefoon wel op.
Indien je al bevallen bent en je wilt dan iets doorgeven, kies dan ook altijd 1.

Geen spoed

Kies 2 als je een afspraak wilt maken of verzetten of een niet-dringende vraag hebt. Onze assistente is in principe op maandag t/m vrijdagochtend (behalve woensdagochtend) op de praktijk om je te woord te staan.
Zij kan mogelijk ook je vragen beantwoorden en heeft ook de nodige kennis over de verloskunde. Als zij geen antwoord kan geven, zal ze je vraag altijd voorleggen aan één van de verloskundigen. Er wordt daarna altijd nog contact met je opgenomen.

Afspraak van vandaag annuleren

Heb je vandaag een afspraak bij één van de verloskundigen op de praktijk maar je bent plots verhinderd, dan kun je kiezen voor 3. Dan kom je rechtstreeks uit bij de verloskundige die spreekuur houdt.

Afspraken dienen altijd minimaal 24 uur vooraf afgezegd te worden, anders zijn wij genoodzaakt om hiervoor kosten in rekening (€25,00) te brengen. Die worden uiteraard niet door je zorgverzekeraar vergoed. Natuurlijk hebben we altijd begrip voor een acute situatie, waardoor je niet in de mogelijkheid bent om tijdig af te zeggen. Afzeggen kan altijd door de voicemail in te spreken of een mail te sturen naar [email protected].

Aanwezigheid assistente:

Onze assistente is telefonisch bereikbaar van

Maandag tot en met vrijdag (behalve woensdag):
8:00 – 12:00 u

Indien je niet meteen een antwoord hoeft, kunt u een vraag ook stellen per mail.(contact bovenin het scherm)
Je kunt die richten tot [email protected].